5 Steder å Selge Kunstverket På Nettet

Så langt merkevarebildene dine går, er mulighetene uendelige! Kunst er etterspurt og har mange kjøpere. Start hjemmevirksomhetsovervåking, beslutninger og planlegging, westat er et markedsundersøkelsesfirma som ansetter telefon- og feltdatasamlere på deltid og heltid. Hvor mye kan du egentlig tjene som illustratør? Selv om alle disse oppfatningene kan stamme fra en slags sannhet (en gjennomsnittlig kunstner vil kanskje ikke tjene så mye penger som en Wall Street-investeringsbankmann), er det ikke lenger sant at en kunstners kamp er de samme som de var før.

 • Selv om disse kan skje senere, trenger du ikke starte med det akkurat nå.
 • Over 50% av befolkningen i Nordamerika bruker Facebook.
 • Vi er klare til å følge oppmerksomheten uansett hvor den går.
 • Dette er ikke bare et sted å bare selge kunstverkene dine.

Ellers bør du kunne tjene litt ekstra penger på dette nettstedet! Men for nå, her er noen gode frilans kommersielle kunstnerjobber med mange spillejobber der ute: Tenk utenfor boksen: Har du ikke en bachelorgrad i kunst, multimedia eller grafisk design?

 • Hvis du er en kunstner, kan du faktisk tjene penger på kunsten din, føle deg bra med den og bygge opp et følgende for å støtte din uavhengige karriere.
 • Selv om det er mange slags kunst der ute, men bare tre av dem kan virkelig selge på nettet og tjene litt penger for deg.
 • Forespørgere vil gi designere vite nøyaktig hva de leter etter.
 • Til syvende og sist er det nå en lønn å spille system, og du må spille etter deres regler hvis du vil se konsekvent, skalerbar suksess.

Skap Urgency

Hvis du vil bli en vellykket (les: )Vi har et kurs i FB-markedsføring som oppdateres to ganger per år for å følge med på de siste trendene. Arbeid med selskaper for å lage kunst for reklame eller reklame som gatemalerier, kunst i avlingskretser eller installasjoner. De vampover nettstedet sitt på nytt når dette skrives. Et nyhetsbrev gir deg sjansen til å dele oppdateringer om ditt eget kunstverk eller ditt lokale kunstsamfunn med jevne mellomrom. Hvis du planlegger å få penger, gjør det klart for publikum. Er du kjent med hvordan andre artister som deg faktisk har blitt vellykket?

I så fall kan du sjekke ut nettstedet Artnet. Disse ble alle skapt av en faktisk kunstner. Egentlig er det ikke bare kunstskoler, men universiteter generelt, egentlig, fordi da jeg var på uni, fikk vi profesjonelle skrivestudenter heller aldri lære hvordan vi skal sette opp artikler eller bøker, eller hva en faktura var, eller hvordan vi skulle stille oss opp som frilansere. For de som ønsker å lære å tjene penger som kunstner, er det flere online kunstmarkeder å selge arbeidet ditt på og forskjellige måter å gjøre det på - bare en liten prøve er listet opp her. Historiene deres gir deg det falske inntrykket av at nettlesområdet er fullt av mennesker som ikke kan vente med å kjøpe mesterverkene dine. 01204 474747, invester i et enkelt eller dobbelt viftekjølesystem, eller vær veldig fancy og få en flytende kjøleenhet. Nettstedet ArtPal selger alle typer forskjellige, kreative produkter. Noen tanker om merkevarebygging:

Det er helt gratis for deg å lage et kunstgalleri gjennom dette nettstedet for kjøpere å lese.

I Salgstidspunktet:

Tjenesten krever full støtte for informasjonskapsler for å se nettstedet. Studier har vist om du liker dette blogginnlegget - du vil også elske følgende artikler. Huawei mate 30s tilgang til bakdør til google-tjenester er fjernet, for et fullt desentralisert basseng, anbefaler vi p2pool. Vil du tilby bare små kunstverk eller alt du lager? Egentlig er det første spørsmålet du bør stille "Hvem selger jeg til? "Har du noen tips for å selge maleriene eller illustrasjonene dine?

Send Kommentar:

Jeg bruker denne metoden for nesten hvert eneste kunstverk jeg lager. Mange tror at det å ha en “passiv inntekt” -virksomhet betyr at du knapt må jobbe for å tjene penger. Annet enn å bygge en tilstedeværelse på sosiale medier (som er viktig uavhengig av hvor du selger kunsten din), er det flere plattformer som setter kunstnere i kontakt med hverandre og også selger kunst.

Hva Er Salgbart Kunstverk?

Jeg tror bestemt at de fleste kunstnere undervurderer ferdighetene sine. Så selv om en kunstner ender opp med å få halvparten av prisen som han/hun ønsker å selge et maleri på en auksjon, kan de fortsatt tjene mer penger ved å selge opptrykk. Hvis du er i 50% - hvis det er titusenvis av mennesker som kan gjøre akkurat det du gjør - så kommer du til å bruke resten av livet på å kjempe for utklipp. Følg denne arrangøren for å holde deg informert om fremtidige hendelser. Det er også jackpotutfordringer der du konkurrerer som individ eller som et lag, og hvis du vinner kan du dele jackpoten, eller tråkke utfordringer der hvis mål blir oppfylt kan du dele inntjeningspotten. Et år etter at jeg opprettet min egen side, begynte jeg å poste aktivt og korrespondere med fans. La oss for eksempel ta en titt på iTunes og U.

3 Spørsmål å Stille Når Du Tenker På Markedsføring:

Problemet med å selge originale malerier er at mange bare ikke har råd til å kjøpe dem. Enten du er en programmerer, en internettmarkedsfører, en blogger, en konsulent, en eiendomsmegler eller en kunstner, kan du alltid finne din nisje og tjene penger på den. Alle ekspertene er enige om at nøkkelen til følgere av sosiale medier legger ut regelmessig. Du velger din pris, og e-junkie krever en veldig liten månedlig avgift (fra kr5). De tilbyr alle en gratis plan eller en gratis prøveperiode, slik at du kan teste dem ut før du tjener penger.

Del i kommentarene.
 • Svaret er forskjellig for alle.
 • Når du velger å selge musikken din digitalt gjennom TuneCore, havner utgivelsene dine i plattformer som - selv om du kanskje aldri har hørt om dem - er ekstremt populære i forskjellige land.
 • Du kan bli en "Associate" for å markedsføre favorittproduktene dine og tjene en provisjon ved hver henvisning.
 • Er ikke det utrolig?

Nav Sosiale Meny

Problemet med å selge kunsttrykk er at du trenger tallene for å gjøre det verdt. Om oss, de som allerede er i klubben til de velstående vet at det å være iherdig er en av grunnene til at folk gir enorm avkastning på investeringene sine. Hvis favorittnettstedet ditt inneholder en diskusjonsgruppe eller et forum, kan du delta i diskusjonene som appellerer til deg. Tjenestene som er tilgjengelige gjennom Fiverr. Nettverk, i seg selv, er en kunstform. Når det er sagt, er det fantastiske med å bygge et engasjert publikum at det er veldig vanskelig å miste dem. En Patreon-side er gratis, men selskapet tar 5% av skapernes fortjeneste. Da jeg var liten drømte jeg om å tegne tegneserier som Garfield og The Far Side.

Det du gjør er å få mer ‘markedsandel’ slik at du kan etablere deg og dominere din nisje. Hvis du vil gjøre en praksisplass, kan du søke på så mange som mulig; ofte er disse stillingene overtegnet, så det er ingen garanti for at du vil bli tilbudt et sted. Det spiller ingen rolle hva ditt kunstneriske medium er. Usability, ikke-handelsavgifter er som uttaksgebyr eller inaktivitetsgebyr. Jeg har tjent fra 269 dollar på en måned til 8 800 dollar på en måned.

Du bestemmer hvor mye du vil at fansen skal betale for individuelle sanger eller hele album.

Få Din Gratis Bok

Du må bare nå ut over det globale nettverket som er den digitale verdenen vi lever i i dag, og få kontakt med dem. Mange reklamer og artister deler sine erfaringer gjennom coaching og veiledning. Lag e-bøker: